LEGO DUPLO Opbergdoos 10913

LEGO DUPLO Opbergdoos 10913 Kenmerken & Details

Met de LEGO DUPLO Opbergdoos (10913) kunnen kinderen hun creativiteit op de vrije loop laten en eindeloos bouwen en spelen met de iconische DUPLO-bouwstenen. De set bevat 65 kleurrijke stenen in verschillende vormen en maten, waaronder bloemen, ballonnen en zelfs een giraffe. De opbergdoos is tevens een handige manier om de stenen op te bergen na het spelen en zorgt ervoor dat de kamer netjes blijft.

De LEGO DUPLO Opbergdoos is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden oud en is een geweldig cadeau voor peuters die graag bouwen en ontdekken. De grote en veilige DUPLO-stenen zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en stimuleren de ontwikkeling van fijne motoriek en creatief denken.

Met de stenen kunnen kinderen allerlei leuke dingen bouwen, zoals bloemen, auto's, dieren en zelfs hun eigen fantasiewereld. De opbergdoos kan ook dienen als basisplaat voor het bouwen van huizen, torens en andere constructies. Dankzij de grote stenen kunnen kinderen gemakkelijk stapelen en creëren, waardoor ze hun verbeeldingskracht en creativiteit kunnen ontwikkelen.

De opbergdoos is niet alleen handig om de stenen op te bergen, maar ook om mee te nemen. Zo kunnen kinderen overal bouwen en spelen, of het nu thuis is of onderweg. De opbergdoos is bovendien compatibel met andere LEGO DUPLO-sets, waardoor kinderen hun creaties nog verder kunnen uitbreiden en combineren.

Kortom, met de LEGO DUPLO Opbergdoos hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om hun verbeeldingskracht de vrije loop te laten en te genieten van eindeloos bouw- en speelplezier.

Set Nummer10913
ThemaDUPLO
Aantal Bouwstenen65
Aanbevolen Leeftijd1+
Aantal Minifiguren2
Prijs€23,-

LEGO DUPLO Opbergdoos 10913 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO DUPLO Opbergdoos 10913.

Schrijf een review