LEGO DUPLO Treinrails 10882

LEGO DUPLO Treinrails 10882 Kenmerken & Details

Met de LEGO DUPLO Treinrails (10882) kan je kind de spannendste treinreizen bouwen en een eigen spoorwegsysteem maken. De set bevat 23 stukken, waaronder gebogen en rechte rails, wissels, een spoorwegovergang en een rode signaalsteen om de treinen veilig over de sporen te laten rijden.

Deze set kan worden gecombineerd met andere LEGO DUPLO treinsets, zoals de LEGO DUPLO Stoomtrein (10874) en de LEGO DUPLO Passagierstrein (10874), om een nog groter en meer uitgebreid treinsysteem te creëren. Kinderen kunnen hun eigen fantasiewereld creëren en de treinen laten rijden naar verschillende bestemmingen en steden.

Het bouwen van de treinrails bevordert niet alleen de fijne motoriek van kinderen, maar stimuleert ook hun creativiteit en verbeeldingskracht. Door het spelen met de treinrails en het creëren van hun eigen treinreizen, kunnen kinderen hun sociale en taalvaardigheden ontwikkelen en hun begrip van oorzaak en gevolg vergroten.
De set omvat een recht railelement, 10 gebogen railelementen, 2 eindpunten, 2 wissels, een spoorwegovergang en een rode actiesteen om de trein te laten stoppen.

De LEGO DUPLO Treinrails (10882) is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar en biedt eindeloze speelmogelijkheden voor jonge treinliefhebbers.

Set Nummer10882
ThemaDUPLO
Aantal Bouwstenen23
Aanbevolen Leeftijd2+
Aantal MinifigurenGeen
Prijs€20,-

LEGO DUPLO Treinrails 10882 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO DUPLO Treinrails 10882.

Schrijf een review