LEGO Marvel Avengers Toren 76269

LEGO Marvel LEGO Marvel Avengers Toren 76269 Kenmerken en Details

Welkom bij het meest indrukwekkende bouwproject in het Avengers Universum - de LEGO Marvel Avengers Toren (76269). Deze monumentale set bestaat uit maar liefst 5201 onderdelen en staat garant voor een epische bouw- en displayervaring voor volwassen fans. Met een hoogte van meer dan 90 cm is deze toren meer dan alleen een opvallend pronkstuk; het zit boordevol mogelijkheden om de epische gevechten uit de Infinity Saga opnieuw te beleven, met een cast van maar liefst 31 figuren.

Of je nu een fan bent van Ant-Man, War Machine, of een van de andere legendarische Marvel-personages, deze set stelt je in staat om al je favoriete scènes uit de Marvel Avengers-films na te bouwen. Het is een eerbetoon aan de heldhaftige momenten en iconische personages die het Marvel Cinematic Universe hebben gevormd.

De LEGO Marvel Avengers Toren is ontworpen met oog voor detail en zit vol verwijzingen naar de films. Eén zijde van het gebouw en het dak zijn afneembaar, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het interieur. Hier vind je tal van herkenbare scènes, waaronder het onderzoek naar Loki's scepter in het laboratorium, Captain America's gevecht tegen zijn eigen reflectie op de glazen loopbruggen, en de lancering van de Quinjet vanuit de hangar.

LEGO Marvel Minifiguren

De set bevat een reeks beroemde personages, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, Ant-Man, Black Widow, en nog veel meer. Bovendien worden fans beloond met een schat aan authentieke accessoires die verwijzen naar memorabele momenten in de films, zoals de Tesseract, Thor's hamer, en een pieper om Captain Marvel te waarschuwen.

Dit is niet zomaar een LEGO-set; het is een monumentaal model voor volwassenen dat je kunt bouwen, bewonderen en koesteren. Het voltooide model meet ongeveer 90 cm in hoogte, 34 cm in breedte en 25 cm in diepte. Eén zijde van het gebouw en het dak kunnen worden verwijderd voor gemakkelijke toegang tot het gedetailleerde interieur.

Met de bijgevoegde gedrukte handleiding en de digitale versie in de LEGO Builder app is de montage een boeiende en ontspannende ervaring. LEGO-sets voor volwassenen bieden een gevoel van voldoening en plezier dat lang aanhoudt nadat het bouwproces is voltooid. Dus waar wacht je nog op? Betreed het Avengers Universum en bouw je eigen meesterwerk met de LEGO Marvel Avengers Toren.

LEGO Marvel LEGO Marvel Avengers Toren 76269 Speed Build

Set Nummer76269
ThemaMarvel
Aantal Bouwstenen5201
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting90x31x25
Aantal Minifiguren31
Prijs€499,-

LEGO Marvel Avengers Toren 76269 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Marvel Avengers Toren 76269.

Schrijf een review