LEGO Elf Clubhuis 10275

Breng Magische Kerstsferen tot Leven met het LEGO Elf Clubhuis 10275

Het LEGO Elf Clubhuis (10275) is jouw toegangspoort tot een betoverende kerstwereld vol vreugde en gezelligheid. Binnen de kleurrijke muren van dit huisje komen de kerstelfjes van de Kerstman samen om hun welverdiende rusttijd te genieten. Ze bakken wafels, pakken cadeautjes in en maken spannende tochtjes met door raketten aangedreven sleeën. Ontdek alle verrassingen die dit clubhuis te bieden heeft, van een versierde kerstboom tot een telescoop waarmee je de Kerstman kunt volgen op zijn reis door de nachtelijke hemel. Met 1197 onderdelen is deze set perfect om het hele gezin bij elkaar te brengen tijdens de feestdagen.

Een Kerstwereld vol Tradities

Dit bouwpakket neemt je mee naar de wereld van de kerstelfjes en brengt alle geliefde kersttradities tot leven. Geniet van een warme gloed dankzij de meegeleverde lichtsteen en bak wafels voor ontbijt, lunch en diner. Maak je klaar voor lancering door het nieuwe rendier vast te maken aan de door raketten aangedreven slee. Ervaar de magie van Kerstmis terwijl je het Elf Clubhuis tot leven brengt.

Een Betoverend Kerstcadeau

Deze set maakt deel uit van de LEGO serie voor volwassenen, ontworpen voor liefhebbers van ingenieus ontwerp en gedetailleerde scènes. Het Elf Clubhuis is niet alleen een geweldig bouwproject, maar ook een prachtig kerstcadeau voor jezelf of een dierbare. Met een hoogte van ongeveer 22 cm en een diepte van 13 cm is dit displaymodel een indrukwekkende aanvulling op je kerstdecoratie die jaar na jaar kan worden bewonderd.

Maak Samen Magische Herinneringen

Breng dit jaar je favoriete kersttradities tot leven met het LEGO Elf Clubhuis. Geniet van het bouwproces met je gezin en creëer een prachtige blikvanger die je huis elk jaar zal vullen met kerstsfeer. Deze set is het ideale kerst- of adventscadeau voor LEGO-fans en liefhebbers van prachtige modelbouw. De batterij voor de verlichtingssteen is inbegrepen, dus je kunt meteen aan de slag. De rijk geïllustreerde bouwinstructies maken het bouwproces eenvoudig en plezierig.

LEGO Elf Clubhuis 10275 Speed Build

Set Nummer10275
ThemaIcons
Aantal Bouwstenen1197
Aanbevolen Leeftijd18+
Afmeting22x13cm
Aantal Minifiguren4
Prijs€135,-

LEGO Elf Clubhuis 10275 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Elf Clubhuis 10275.

Schrijf een review