LEGO Friends Biologische Boerderij 41721

Kenmerken en Details LEGO Friends Biologische Boerderij 41721

Met de LEGO Biologische boerderij (41721) kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en urenlang plezier beleven op het platteland. Deze speelgoedset is speciaal ontworpen voor milieubewuste kinderen die van dieren en de natuur houden. De boerderij bestaat uit afneembare elementen, zodat kinderen het dak kunnen 'repareren' met hun gereedschap. Zo worden kinderen gestimuleerd om hun creativiteit en bouwvaardigheden te ontwikkelen.

De Biologische boerderij set wordt geleverd met vier LEGO Friends minipoppetjes en diverse accessoires, waaronder een tractor, aanhanger, kippenhok en een figuur van een kip. Het paard kan geborsteld worden en er kunnen gezonde biologische gerechten bereid worden in de keuken. Kinderen kunnen hun eigen creatieve verhalen bedenken en de minipoppetjes laten oogsten, de tractor besturen en de boerderijdieren verzorgen.

De LEGO Biologische boerderij biedt ook tal van leuke functies, zoals het draaien aan de hendel om de eieren uit het kippenhok te laten rollen. Bovendien kunnen kinderen de emmer water naar de bovenverdieping van de hoeve takelen om het dierenvoer op te halen. Deze interactieve elementen maken de speelervaring nog leuker en uitdagender voor kinderen.

De afmetingen van de Biologische boerderij zijn ongeveer 18 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm diep. De tractor is ongeveer 4 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. Dit zorgt ervoor dat kinderen de set gemakkelijk kunnen hanteren en er ook na het spelen nog van kunnen genieten als decoratie op hun kamer.

Kortom, de LEGO Biologische boerderij (41721) is een geweldig cadeau voor kinderen die van dieren, de natuur en spelen met LEGO houden. Het stimuleert hun fantasie, creativiteit en bouwvaardigheden, terwijl ze leren over het verzorgen van de natuur en de dieren.

Set Nummer41721
ThemaFriends
Aantal Bouwstenen826
Aanbevolen Leeftijd7+
Afmeting18x25x12cm
Aantal Minifiguren4
Prijs€100,-

LEGO Friends Biologische Boerderij 41721 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Friends Biologische Boerderij 41721.

Schrijf een review