LEGO City Passagierstrein 60197

LEGO City Passagierstrein 60197 kopen? Alle details en kenmerken over de LEGO Treinen inclusief prijzen en aanbiedingen hier!

Welkom aan boord van de LEGO City 60197 Passagierstrein, waar avontuur op de rails begint! Deze opwindende set biedt een gemotoriseerde locomotief met Bluetooth-afstandsbediening voor nauwkeurige controle over 10 verschillende snelheden. Bewonder de gedetailleerde kenmerken zoals de te openen voorkant, de stroomafnemer op het dak en een machinistencabine met een raam dat open kan.

Kenmerken van de LEGO City Passagierstrein

De set bevat ook twee wagons met afneembare daken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de goed ingerichte binnenkant. De bistrowagon biedt tafels en een afneembaar dak, terwijl de passagierswagon stoelen en tafels heeft om comfortabel te reizen. Het bouwbare perron voegt een realistisch tintje toe, compleet met twee stoelen, een informatiebord, een stoplicht en andere details die de treinervaring compleet maken. De passagierstrein is uitgerust met een stijlvolle locomotief en twee wagons met ramen die open kunnen, waardoor kinderen hun eigen passagiers en bagage kunnen meenemen voor een spannende treinreis door LEGO City. Het platform is voorzien van een kaartjesloket, een kiosk en een trap, waardoor kinderen hun eigen treinstation kunnen bouwen. Haal het dak van de wagons om gemakkelijk toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur. Bestuur de trein moeiteloos met de Bluetooth-afstandsbediening en stop bij het perron om passagiers in en uit te laten stappen. Leg de 16 gebogen en 4 rechte railelementen neer om een ovale baan te vormen die perfect past bij de stijl van jouw LEGO City.

LEGO City 60197 Passagierstrein Minifiguren en Accessoires

De LEGO City 60197 Passagierstrein wordt geleverd met vier levendige minifiguren, waaronder twee passagiers, een machinist en een conducteur, waardoor de treinreis tot leven komt. Accessoires zoals mokken, muffins, een hotdog, een croissant, een aktetas en een koffer met daarin een LEGO doos zorgen voor extra speelplezier en realisme.

Afmetingen en Specificaties van de LEGO City Trein

Houd er rekening mee dat dit product batterijen vereist (niet bijgeleverd), en de meegeleverde Bluetooth-afstandsbediening is niet compatibel met oudere LEGO treinsets met infrarood-afstandsbediening. Deze LEGO City Trein heeft in totaal 677 onderdelen. De passagierstrein met wagons heeft indrukwekkende afmetingen van ongeveer 11 cm hoog, 69 cm lang en 5 cm breed, terwijl het motorgedeelte een hoogte heeft van ongeveer 11 cm, lengte van 26 cm en breedte van 5 cm. Het perron meet ca. 7 cm in hoogte, 11 cm in breedte en 6 cm in diepte. Stap in en laat het treinavontuur beginnen!

Met deze treinset kunnen kinderen niet alleen genieten van het bouwproces, maar ook van fantasierijk speelplezier terwijl ze hun eigen verhalen en scenario's rondom treinreizen bedenken.
De LEGO City Passagierstrein 60197 biedt een combinatie van bouwplezier, speelwaarde en de mogelijkheid om de trein door een zelfgemaakte LEGO City te laten rijden. Het is een leuke toevoeging aan de LEGO City-serie en een geweldig cadeau voor jonge bouwers en treinliefhebbers. Met bijna 700 onderdelen is deze set een geweldig bouwproject voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud en biedt het urenlang speelplezier. De set is ook compatibel met andere LEGO City treinsets, waardoor kinderen hun eigen treinbaan kunnen uitbreiden en aanpassen.

LEGO City Treinen Passagierstrein 60197 Speed Build

Met de LEGO City Treinen Passagierstrein 60197 kunnen kinderen hun eigen treinavonturen beleven en hun eigen treinstation bouwen, waardoor hun verbeelding en creativiteit worden gestimuleerd.

Set Nummer60197
ThemaCity
Aantal Bouwstenen677
Afmeting11x69x6cm
Aantal Minifiguren4
Prijs€165,-

LEGO City Passagierstrein 60197 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Passagierstrein 60197.

Schrijf een review