LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant 60214

LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant 60214

De LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant is een geweldige speelset voor kinderen die dol zijn op actie en avontuur. Het hamburgerrestaurant is in brand gevlogen en de hulpdiensten zijn op weg om de situatie onder controle te krijgen!

In deze set staat een prachtig vormgegeven hamburgerrestaurant centraal, compleet met een opvallende toren en een billboard voor extra allure. Binnenin het restaurant vinden we een volledig uitgeruste keuken, een gezellig eetgedeelte en een handige drive-thru. Echter, er is een noodgeval gaande, aangezien een prullenbak in brand staat en de vlammen zich dreigen te verspreiden naar het restaurant! Gelukkig haasten de hulpdiensten zich ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen. De brandweer arriveert met hun indrukwekkende brandweerwagen en hoogwerker om de vlammen te blussen en de situatie te redden. Ondertussen zorgt een toegewijde politieagent ervoor dat het verkeer in goede banen wordt geleid.

Kenmerken & Details LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant 60214

Met deze set kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen spannende reddingsmissies bedenken. De set wordt geleverd met verschillende minifiguren, waaronder een brandweerman, een politieagent en een restaurantmedewerker, samen met een hond en een vuilnisbak die in brand staat. Met 327 onderdelen biedt deze set niet alleen urenlang bouwplezier, maar ook talloze mogelijkheden voor fantasierijk spel.

Inclusief diverse accessoire-elementen zoals een gloednieuwe brandweerbijl vanaf januari 2019, twee helmen met een opengaand vizier, een zuurstoftank, een vuilnisbak, een motorhelm, een compacte brandblusser en vijf vuurelementen die je zelf kunt bouwen.

Voeg een vleugje realisme toe aan de actie door één of meer vlammen te plaatsen op het reclamebord van het hamburgerrestaurant en de vuilnisbak omhoog te tillen, waardoor je de mogelijkheid hebt om zowel kleine brandjes als een woedende vuurzee te simuleren!

Ervaar de krachtige brandbestrijdingsfunctie door de achterkant van de brandweerwagen te draaien en in de balg van de waterspuit te knijpen. Hierdoor worden de waterelementen gelanceerd en kunnen de vlammen met kracht worden neergeschoten, wat zorgt voor een meeslepende en interactieve speelervaring.

LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant 60214 Speed Build

Door met deze set te spelen, kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen boeiende reddingsmissies verzinnen. Bovendien dient het als een educatieve ervaring waarin kinderen meer te weten kunnen komen over de rol van hulpdiensten en hoe ze moeten reageren in noodsituaties.

Het hamburgerrestaurant met bord is ca. 17 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

De brandweerauto met ingeklapte waterspuit is ca. 8 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed.

Kortom, de LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant is een geweldige speelset voor kinderen die houden van actie en avontuur en het perfecte cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in hulpdiensten en reddingsmissies.

Set Nummer60214
ThemaCity
Aantal Bouwstenen327
Aanbevolen Leeftijd5+
Afmeting17x15x6cm
Aantal Minifiguren3
Prijs€42,-

LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant 60214 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant 60214.

Schrijf een review