LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337

Stap aan boord van de LEGO® City Passagierssneltrein (60337) en ontdek een wereld vol hoogwaardig bouwplezier en innovatieve functies. Deze treinset bevat alles wat je nodig hebt voor vele uren spannend treinavontuur.

Kenmerken van de LEGO City Passagierssneltrein 60337

De op afstand bestuurbare locomotief is uitgerust met werkende, dimbare koplampen en LEGO Powered Up technologie, waardoor je de trein moeiteloos kunt besturen met de bijgeleverde afstandsbediening of via de LEGO Powered Up app op je smartphone of tablet. Bewonder de realistische functies van de trein, zoals de gedetailleerde restauratiewagon waar je onderweg kunt genieten van lekkere drankjes en hapjes in de bistro. De passagierswagon biedt ruimte voor bagage en zelfs een fiets, met een brede ingang voor eenvoudige toegang, inclusief ruimte voor rolstoelen.

De Passagiessneltrein van LEGO City wordt geleverd met een perron, 24 railelementen en 6 minifiguren om je eigen treinwereld tot leven te brengen. Deze treinset is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook voor treinfans die op zoek zijn naar een unieke bouwervaring.

Ervaar meer dan alleen leuk speelgoed met LEGO City. Duik in de actie met realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en boeiende personages, terwijl je verhalen bedenkt en situaties uit het dagelijks leven op een creatieve en opwindende manier nabootst. Met eenvoudig te volgen bouwinstructies is deze treinset ideaal voor zelfstandig bouwen of gezellig samen met vrienden en familie bouwen en spelen.

Deze LEGO City Trein set bevat 764 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het bouwen van de trein en het opzetten van de rails is een leuke uitdaging die kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden en fijne motoriek. Bovendien stimuleert het spelen met de trein de verbeelding en creativiteit van kinderen en kan het hen helpen bij het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden door het naspelen van treinavonturen en interacties tussen de minifiguren.

LEGO City Passagierssneltrein 60337 Speed Build

Afmetingen, Accessoires en Minifiguren van de LEGO City Trein

Eenmaal gebouwd, meet de LEGO City Passagierssneltrein ongeveer 10 cm in hoogte, 86 cm in lengte en 5 cm in breedte. De set wordt geleverd met accessoires voor de LEGO minifiguren, waaronder een laptop, telefoon, fiets, rolstoel, aktetas, rugzak en zelfs een hotdog om het reisplezier compleet te maken. De set omvat ook 24 railelementen, waaronder 16 bochten en 8 rechte stukken rails voor eindeloze treinconfiguraties. Kortom, de LEGO City Passagierssneltrein is een prachtige toevoeging aan je treincollectie, ideaal als cadeau voor verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden.

Set Nummer60337
ThemaCity
Aantal Bouwstenen764
Aanbevolen Leeftijd6+
Afmeting10x86x6cm
Aantal Minifiguren6
Prijs€110,-

LEGO City Passagierssneltrein 60337 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Passagierssneltrein 60337.

Schrijf een review