LEGO City Raketlanceerbasis 60351

De LEGO City Raketlanceerbasis 60351 is een boeiende speelset die bol staat van NASA-geïnspireerde details. Deze set biedt een indrukwekkende lanceertoren en een raket met plaats voor twee astronauten en een rover. De toevoeging van een sterrenwacht met een koepel en een geavanceerd controlecentrum maakt de ruimtebeleving compleet. Bovendien is er een servicevoertuig, een drone en zes minifiguren inbegrepen, waardoor kinderen zich kunnen storten in fantasierijke rollenspellen. De mogelijkheden voor avontuurlijke ruimtemissies worden nog verder uitgebreid wanneer deze set wordt gecombineerd met andere LEGO City ruimtevaartsets.

Voor kinderen vanaf 7 jaar biedt deze LEGO speelset gedrukte bouwhandleidingen met afbeeldingen, evenals interactieve digitale bouwinstructies beschikbaar via de gratis LEGO Bouwinstructies app. Deze digitale gids biedt zoom- en draaifuncties, waardoor kinderen elk model vanuit alle hoeken kunnen bekijken tijdens het bouwproces.

LEGO City Raketlanceerbasis Kenmerken en Details

Duik in de creatieve wereld van LEGO City ruimtevaartspeelgoed, waar realisme en fantasie samenkomen. De modellen in deze serie zijn voorzien van leuke kenmerken die geïnspireerd zijn op echte NASA-machines, voertuigen en ruimteschepen. Daarnaast brengen inspirerende astronauten de magie van realistische ruimteavonturen tot leven.

In de doos vinden kinderen alles wat ze nodig hebben om een raket, lanceertoren, een gedetailleerde sterrenwacht en controlecentrum te bouwen. Ook inbegrepen zijn een servicevoertuig, rover, drone en zes minifiguren die de speelervaring verrijken. In het controlecentrum maak je alles klaar voor de lancering. In de sterrenwacht ontdek je een telescoop en werkplek. 

De raket is ontworpen voor creatief speelplezier, met bedienbare liften op de lanceertoren om astronauten naar de loopbrug te begeleiden. De raket bestaat uit meerdere ruimtes. Zo is er een capsule, vrachtruimte, brandstoftank en boosters. Dit stelt kinderen in staat om diverse verhalen na te spelen, zowel in de sterrenwacht als op de raketlanceerbasis.

LEGO City Raketlanceerbasis 60351 Speed Build

De LEGO City Raketlanceerbasis is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor ruimtefans. Of het nu voor een verjaardag, feestdagen of een andere speciale gelegenheid is, deze set is een uitnodiging voor avontuur en creativiteit voor toekomstige astronauten van 7 jaar en ouder.

Afmetingen van de LEGO City Raketlanceerbasis 60351

Deze LEGO set bevat 1010 onderdelen en eenmaal gebouwd, bereikt de ruimteraket, inclusief boosters, een hoogte van ongeveer 42 cm en heeft een breedte van 11 cm. Daarnaast is de set voorzien van diverse accessoires, waaronder een rover met een 'laser' in de vorm van een verlichtingssteen die een rood licht projecteert (batterij inbegrepen). De details en innovatieve elementen maken deze set een onmisbaar onderdeel van de LEGO City ruimtevaartverzameling.

Deze LEGO City speelset met ruimtethema biedt kinderen alles wat ze nodig hebben om hun eigen avonturen in de ruimte te beleven. Met deze set kunnen kinderen hun eigen raket bouwen, lanceertorens bemannen en hun astronauten naar de sterrenwacht sturen om de mysteries van de ruimte te verkennen. De Raketlanceerbasis is ontworpen om creatief speelplezier te bieden voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het de perfecte speelset is voor zowel verzamelaars als nieuwe LEGO-fans.

Set Nummer60351
ThemaCity
Aantal Bouwstenen1010
Aanbevolen Leeftijd7+
Afmeting42x11cm
Aantal Minifiguren7
Prijs€150,-

LEGO City Raketlanceerbasis 60351 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Raketlanceerbasis 60351.

Schrijf een review