LEGO Dierenspeeltuin in de Lente 40709

Haal de Lente in Huis met de LEGO Dierenspeeltuin in de Lente (40709)!

Stap in een wereld vol lentefris plezier met de LEGO Dierenspeeltuin in de Lente (40709)! Deze vrolijke speelset is perfect voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar die op zoek zijn naar avontuur en verbeelding. Met een schattige eekhoorn, een levendige vogel en een scala aan leuke functies, belooft deze set urenlang speelplezier tijdens de paasdagen en daarna!

De speelset komt met een bonte verzameling van elementen om de lente te vieren. Kinderen kunnen de eekhoorn en de vogel laten rondspringen op de helling, ze op de boomhut zetten voor een vogelperspectief, of gewoon ontspannen bij het kampvuur. Vergeet niet de kleurrijke paaseieren te verstoppen onder de helling en achter de boomhut voor een spannende zoektocht!

Met 172 onderdelen biedt deze set niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook talloze mogelijkheden voor creatieve verhalen en avonturen. Voeg deze set toe aan andere LEGO dierenspeelsets voor nog grotere dierenverhalen en geniet van een lentefeest vol verbeelding!

Kenmerken:

  • Vier de lente en Pasen met deze kleurrijke LEGO speelset vol schattige dieren en leuke functies.
  • Inclusief twee dieren - een speelgoedvogel en een eekhoorn - voor urenlang speelplezier.
  • Laat de eekhoorn en de vogel de helling op lopen, zet ze op de boomhut, laat ze spelen op de wipwap of ontspan bij het kampvuur.
  • Verstop de twee kleurrijke paaseieren voor een spannende zoektocht naar de schatten.
  • Ideaal cadeau voor de lente en Pasen, en kan worden gecombineerd met andere LEGO dierenspeelsets voor nog grotere avonturen.
  • Afmetingen van de set: ca. 10 cm hoog, 13 cm breed en 10 cm diep.

Een Persoonlijke Noot:

Als verwende LEGO-fans hebben we de LEGO Dierenspeeltuin in de Lente (40709) met enthousiasme ontvangen en getest. Wat ons het meest aansprak, was de levendige kleuren en de schattige details van de dieren en de speelattributen. Het bouwproces was niet alleen vermakelijk, maar ook een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met vrienden en familie.

Wat deze set echt onderscheidt, is de mogelijkheid om creatieve verhalen tot leven te brengen. We hebben genoten van het bedenken van avonturen voor de eekhoorn en de vogel, en het verstoppen van de paaseieren zorgde voor spannende zoektochten. Het is niet alleen een leuke toevoeging aan onze LEGO-collectie, maar ook een fantastisch decoratiestuk voor de lente en Pasen.

Kortom, de LEGO Dierenspeeltuin in de Lente (40709) is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vreugdevol speelplezier en een vleugje lente in huis wil brengen. We zijn ervan overtuigd dat deze set niet alleen kinderen zal bekoren, maar ook volwassenen zal betoveren met zijn charme en veelzijdigheid.

Set Nummer40709
ThemaOther
Aantal Bouwstenen172
Aanbevolen Leeftijd8+
Afmeting10x13x10cm
Aantal Minifiguren2
PrijsVanaf €13,-

LEGO Dierenspeeltuin in de Lente 40709 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Dierenspeeltuin in de Lente 40709.

Schrijf een review