LEGO Bloemen Narcissen 40747

Bouw je eigen bloemenpracht met de LEGO Narcissen (40747) - perfect voor elke gelegenheid!

Laat je verbeelding bloeien met de LEGO Bloemen Narcissen (40747)! Dit prachtige bouwpakket biedt een unieke en boeiende manier om de schoonheid van bloemen te ervaren. Met 216 onderdelen omvat deze set 4 betoverende narcissen - 2 gele en 2 witte - elk met gedetailleerde groene stengels en verstelbare bladeren. De realistische bloemblaadjes vangen de essentie van echte narcissen, waardoor ze een charmante toevoeging zijn aan elke LEGO bloementuin. De narcissen zijn ongeveer 30 cm. 

Of je nu een ervaren bouwer bent of net begint, deze set biedt urenlang bouwplezier en creatieve expressie. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen genieten van het samenstellen van de bloemen en het aanpassen van hun bladeren en stelen om een uniek en persoonlijk arrangement te creëren. Voor volwassenen biedt dit bouwpakket een ontspannende en bevredigende activiteit, perfect om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

De LEGO Bloemen Narcissen zijn niet alleen een prachtige decoratie, maar ook een geweldig cadeau-idee voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardag, jubileum, Moederdag of gewoon een speciale verrassing viert, deze bouwbare bloemen zullen zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. En omdat ze nooit verwelken, kunnen ze keer op keer van hun schoonheid genieten.

Breng de natuur naar binnen en laat je creativiteit bloeien met de LEGO Bloemen Narcissen (40747) - een tijdloos en betoverend bouwpakket dat de schoonheid van de lente viert.

Set Nummer40747
ThemaLEGO Bloemen
Aantal Bouwstenen216
Aanbevolen Leeftijd8+
Afmeting30cm
Aantal Minifiguren-
PrijsVanaf €13,-

LEGO Bloemen Narcissen 40747 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO Bloemen Narcissen 40747.

Schrijf een review