LEGO City Vakantiecamper 60283

De LEGO City Vakantiecamper 60283 is een bouwset die deel uitmaakt van de LEGO City Great Vehicles-serie. Deze set is ontworpen voor kinderen van 5 jaar en ouder en biedt een boeiende bouwervaring om een gedetailleerde vakantiecamper te creëren. De vakantiecamper is volledig uitgerust met alle benodigdheden voor een geweldige kampeerervaring, waaronder een keuken, eettafel, bed en zelfs een buitendouche!

Kenmerken en Details van de LEGO City Vakantiecamper 60283

  1. Vakantiecamper: De set bevat een kleurrijke vakantiecamper met realistische details. Het voertuig heeft een uitschuifbare luifel, een zijdeur voor toegang tot het interieur en een achterklep die kan worden geopend. Wat deze set zo speciaal maakt, is de aandacht voor details. Het interieur van de camper is gedetailleerd en realistisch, en er zijn zelfs stickers bijgevoegd om het kampeergevoel compleet te maken. De set is eenvoudig te bouwen en bevat gedetailleerde instructies, zodat kinderen het met gemak kunnen bouwen.

  2. Accessoires: Bij de camper horen ook leuke accessoires, zoals een tafel, stoelen, een barbecuegrill. Deze accessoires voegen extra speelplezier toe en laten kinderen hun eigen vakantiescenario's bedenken. 

  3. Minifiguren: De set wordt geleverd met minifiguren van een vader, een moeder en een baby. Elke minifiguur heeft zijn eigen accessoires en draagt bij aan de speelbaarheid van de set.

  4. Bouwervaring: Het bouwen van de vakantiecamper biedt een leuke en educatieve ervaring voor kinderen. Het helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek en ruimtelijk inzicht. Eenmaal gebouwd is de vakantiecamper ca. 9 cm hoog, 16 cm lang en 5 cm breed.

  5. Compatibiliteit: Deze set kan worden gecombineerd met andere LEGO City sets, waardoor kinderen hun eigen uitgebreide LEGO City kunnen bouwen en aanpassen.

  6. Creatief spelen: Na het voltooien van de bouw kunnen kinderen genieten van creatief rollenspel. Of het nu gaat om een denkbeeldige kampeervakantie of andere avonturen, de set stimuleert de verbeelding van kinderen.

Kortom, de LEGO City Vakantiecamper is een leuke en veelzijdige bouwset die kinderen de mogelijkheid biedt om hun eigen vakantieverhalen te creëren en te spelen. Het vormt een geweldige toevoeging aan de LEGO City-collectie en is geschikt voor zowel beginnende als ervaren LEGO-bouwers.

LEGO City Vakantiecamper 60283 Speed Build

Set Nummer60283
ThemaCity
Aantal Bouwstenen190
Aanbevolen Leeftijd5+
Afmeting9x16x5cm
Aantal Minifiguren3
Prijs€13,-

LEGO City Vakantiecamper 60283 Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LEGO City Vakantiecamper 60283.

Schrijf een review